Contact

Ne bucurăm să te cunoaştem!

Pentru orice întrebare legată de serviciile şi produsele educaţionale Didactopia, nu ezita să ne contactezi. Foloseşte adresa de mail din secţiunea “Ne găseşti la:” sau ne poţi scrie prin modulul de mesaje/chat online din dreapta jos.

Dacă chiar nu suntem online, promitem că vom răspunde în cel mai scurt timp (de obicei nu mai multe de 24h, zi lucrătoare).

Evertoys SRL
CUI: 35208919   |   J40/13683/2015

Cont IBAN: RO04INGB0000999905419259
Cont Trezoreria Statului: RO71TREZ7025069XXX022043

Email: learn{at}didactopia{punct}ro

Ne găseşti la:

Ardeleni 12, Bucureşti

Tel: 021 796 3852
Răspundem în intervalul: 10:00 – 16:00 de luni până vineri.

Email: learn{at}didactopia{punct}ro

Impressum

Website-urile Evertoys sunt dezvoltate pe platforme web internaţionale şi folosesc serviciile: Kinsta, Envato şi Dreamhost. Doriţi un site asemenător? Scrieţi la eo@webophoria.com pentru o cotaţie.

Folosim doar procesatori de plăţi securizate care oferă standarde de siguranţă recunoscute global şi naţional: Stripe şi Mobilpay.

Imaginile folosite pe site-urile Evertoys sunt fie proprietatea Evertoys sau a mărcilor produselor din portofoliul nostru fie sunt folosite cu licenţă plătită sau publică de pe: Shutterstock, rfi123, Fotosearch, Fotolia, Vecteezy, All-Free-Download şi Freepik.

Parteneriate B2B

Sunteţi un importator sau distribuitor de jocuri, jucării, material didactic sau cărţi pentru copii şi aţi dori să preluăm în ofertă parte din portofoliul dumneavoastră?

Aveţi un website sau magazin şi aţi dori să vă diversificaţi oferta prin distribuirea de abonamente Didactopia sau Evertoys (De ex. cardurile cadou pe 6 luni)?

E suficient să ne scrieţi prin modulul de mesaje/chat, sau să ne sunaţi la 0724 055151 ca să putem iniţia discuţia.

Pentru Retail şi distribuţie

În acest moment aducem în România brandurile premium:

– cuboro (Elveţia)
– Erzi (Germania)
– Learning Resources (UK)
– Educo (Olanda)
– Nienhuis – Montessori (Olanda)
– Keycraft (UK)

Dacă doriţi să preluaţi aceste produse în oferta dumneavoastră în condiţii comerciale flexibile, vă rugăm să ne contactaţi cu toate datele uzuale comerciale ale companiei de retail pe care o reprezentaţi.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}