PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROMÂNIA: SISTEMUL DE LABIRINTURI CUBORO

Un labirint. Un complex de tuneluri, canale şi efecte speciale. Un circuit de bile fantastic: cuboro – acum în România, exclusiv prin Didactopia by Evertoys! Seturile cuboro sunt cele mai apreciate şi râvnite jucării din lemn de tip labirint şi circuit de bile. Pe bună dreptate: sunt mult mai mult decât simple jucării!

cuboro - Swiss made. In Romania prin Didactopia by Evertoys.
cuboro - circuit bile swiss made - in Romania prin Didactopia by Evertoys

cuboro

e un concept de joc fascinant, creat şi fabricat în Elveţia – e mult mai mult decât o simplă jucărie. Seturile cuboro permit crearea de labirinturi tri-dimensionale complexe, pline de neprevăzut.

Circuitele / Labiriturile sunt asamblate din cuburi de lemn individuale, fiecare cub având proprietăţi specifice: şanţuri de rulare, curbe, tuneluri, elemente de ghidaj etc. Asamblarea presupune o gândire creativă intensă şi oferă satisfacţia succesului pe care doar un proiect complicat dus la bun sfârşit o poate genera.

Odată asamblat, se lansează bilele care rulează în canale lungi, accelerează prin curbe strânse, dispar într-un tunel, circulă ascunse prin interiorul cuburilor şi ies până la urmă într-un loc complet neaşteptat.

Drumul bilelor este 100% creaţia micilor ingineri şi arhitecţi, nu există vreo limitare în asamblarea circuitului, toate cuburile fiind perfect compatibile unele cu altele. Chiar şi cele mai simple construcţii vor genera labirinturi fascinante pentru copii şi adulţi deopotrivă.

Seturile cuboro presupun şi dezvoltă gândirea matematică şi geometrică, dezvoltă capacitatea de a fi creativ în toate cele 3 dimensiuni – este mai mult decât o simplă jucărie!

Odată ce încep, copiii vor fi fascinaţi de posibilităţi şi vor încerca din nou şi din nou crearea de noi labirinturi misterioase.

Forma de bază este un cub din lemn de fag de cea mai înaltă calitate, provenit exclusiv din păduri regenerate. Fiecare element cuboro are lăţimea de 5 cm şi prezintă perforaţii, şanţuri sau alte elemente lucrate şi finisate cu precizie extraordinară. Combinarea acestor cuburi dă naştere unor adevărate labirinturi.

Suntem siguri că îţi va place la nebunie sistemul ingenios din cuburi surprinzătoare! Didactopia by Evertoys este în acest moment furnizor exclusiv pentru cuboro original în România.

Construieşte labirinturi misterioase

ALEGE ACUM SETUL TĂU CUBORO

Descoperă universul CUBORO în România

cuboro cugolino start – Circuit Bile

579,00  lei
Incursiunea perfectă în lumea fascinantă "cuboro"! Un set atractiv şi pentru cei mai mici: varianta cugolino înseamnă o configuraţie accesibilă şi plină de…

cuboro cugolino – Circuit Bile

768,00  lei
Cuboro devine mai atractiv şi pentru cei mai mici. Varianta cugolino înseamnă o configuraţie accesibilă şi plină de varietate şi culoare. Mai mult…

cuboro basis – Circuit Bile

929,00  lei
Pentru prima dată în România: circuitul de bile "cuboro"! Un concept senzaţional creat şi fabricat în Elveţia - e mult…

cuboro standard – Circuit Bile

1.299,00  lei
Circuitul "cuboro" într-o configuraţie mai complexă: peste 50 de cuburi geniale pentru un labirint şi mai creativ şi impresionant! Evertoys…

Poţi începe cu un joc superb cuboro: Tricky Ways

Bazat pe cuburile labirintului cuboro, Tricky Ways vă va provoca la un joc de strategie superb, cu soluţii ingenioase, în care drumul parcurs de bilă prin cuburile plasate de jucători devine metoda prin care puteţi câştiga: cu cât veţi crea o cale de rulare mai complicată, cu atât şansele cresc. Decizii tactice şi strategice, reguli simple şi o calitate superbă a jocului Swiss Made vor face din Tricky Ways un joc de care vă veţi bucura mult timp în familie.

239,75 Lei

în varianta din Fasal, un material modern, alternativ la lemnul masiv. Finisare superbă, calitate Swiss Made. Redus de la 250,- Lei !