Un cadou superb:

Avantaj 20%
cuboro tricky ways fasal - joc boardgame - circuit bile swiss made - in Romania prin Didactopia by Evertoys
Revenit în stoc!

cuboro Tricky Ways – Joc strategie şi creativitate

199,00  lei 250,00  lei
Already Sold: 10 Available: 5
67

Recomandarea noastră pentru un cadou superb, valoros şi fascinant pentru orice vârstă (5 ani +):

Jocul cuboro "Tricky Ways - Drumuri încâlcite"

Bazat pe cuburile labirintului cuboro, Tricky Ways este un cadou excelent, care provoacă la un joc de strategie cu soluţii ingenioase şi în care drumul parcurs de bilă prin cuburile plasate de jucători e metoda prin care puteţi câştiga: cu cât veţi crea o cale de rulare mai complicată, cu atât şansele cresc. Decizii tactice şi strategice, reguli simple şi o calitate superbă a jocului Swiss Made vor face din Tricky Ways cadoul perfect pentru (aproape) orice ocazie. Cine îl primeşte va fi fascinat instant şi se va bucura mult timp de el.

 

Ocazie limitată în timp: doar 199,- Lei

Confecţionat din Fasal, un material modern, o alternativă sustenabilă la lemnul masiv. Finisare superbă, calitate Swiss Made. Redus de la 250,- Lei !

Afișez 1–20 din 35 de rezultate

Tocmai am început distribuţia pentru România a unui produs educaţional absolut fascinant. Şi distractiv. Şi surprinzător. VIRTUALI-TEE® de la Curiscope. Cu ajutorul lui vei începe o călătorie fantastică... în interiorul corpului tău! Reacţia copiilor când îşi vor vedea inima pulsând va fi de neuitat!

Acum acest produs spectaculos este disponibil şi pentru tine prin Didactopia by Evertoys. Grăbeşte-te să-l descoperi şi să-ţi alegi mărimea potrivită pe: bit.ly/Virtuali-Tee-Romania.

Explainer Virtuali Tee - Tricoul cu functionalitate Realitate Augmentata - in Romania prin Didactopia by Evertoys
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}