Aducem în România un produs educaţional absolut fascinant. Şi distractiv. Şi surprinzător. VIRTUALI-TEE® de la Curiscope. Cu ajutorul lui vei începe o călătorie fantastică... în interiorul corpului tău! Reacţia copiilor când îşi vor vedea inima pulsând va fi de neuitat!

Acum acest produs spectaculos este disponibil şi pentru tine prin Didactopia by Evertoys. Grăbeşte-te să-l descoperi şi să-ţi alegi mărimea potrivită pe: bit.ly/Virtuali-Tee-Romania.

Explainer Virtuali Tee - Tricoul cu functionalitate Realitate Augmentata - in Romania prin Didactopia by Evertoys

Afișez 1 - 20 din 33 de rezultate

Serviciile Didactopia - consiliere pentru echiparea si dotarea gradinitelor, cluburilor pentru copii si zonelor de joaca, si pentru jocuri si jucarii educationale premium

Nu găseşti încă ceea ce cauţi? Echipa noastră prietenoasă te va ajuta cu plăcere, de la recomandări punctuale pentru produse până la planuri de dotare completă a grădiniţei, clubului sau a zonei de joacă pentru copii. Nu uitaţi de cataloagele noastre, să consultaţi Harta completă a platformei sau să descoperiţi configuraţiile noastre la cheie.

Cel mai simplu este însă să ne contactaţi direct la 0724 055 151
Suntem aici pentru voi de luni - vineri, între 10:00 - 16:00.

Consiliere gratuită la sediul vostru | Wir sprechen Deutsch | We speak English | Plata necomplicată în rate | Preţuri flexibile