FOLIA Bringmann® a devenit de-a lungul deceniiilor unul dintre cei mai mari producători europeni de materiale pentru hobby și artă, în special cartoane şi hârtii speciale. Compania s-a axat atât pe diversificarea constantă a portofoliului, dar şi pe menţinerea unor standarde de calitate deosebite. Majoritatea produselor fiind din categoria premium, Folia® se adresează utilizatorilor şi organizaţiilor care lucrează intens în domeniul Art & Crafts.


Portofoliul FOLIA® include: hârtii și cartoane colorate speciale, articole pentru hobby, seturi creative, articole pentru colorat și pictat, articole pentru birou și școală, ambalaje decorative și materiale pentru ambalaje.

Folia Germania - Hartii si Cartoane speciale pentru arta si bricolaj

Produsele sunt în cea mai mare parte fabricate în Germania, mereu la nivelul ultimelor standarde şi certificări, inclusiv certificările Blue Angel (Mediu), PEFC / FSC (Sustenabilitate) şi LGA Tested (Siguranţa produselor şi a compoziţiei acestora).

Afișez toate cele 4 rezultate

Hârtie activități tip origami – Bicoloră – 20 x 20 cm, 50 coli, 80g/mp

47,80  lei
Hârtie cu feţe colorate diferit, asortate în 10 culori puternice, calde. Culorile faţă verso diferite permit o activitate de fălţuire…

Hârtie transparentă mare – 70 x 100 cm – Set 25 coli în 10 culori asortate – Hârtie Bricolaj

74,50  lei
Set cu hârtie transparentă de dimensiuni mari - 25 coli de 70 x 100 cm, îndoite la 35 x 50…

Hârtie creponată – 10 role în culori asortate – 50 cm x 2,5 m – Bricolaj şi decorare

58,90  lei
Set cu hârtie creponată - 10 role, fiecare rolă de aproximativ 50 x 250 cm. Este o hârtie foarte elastică…

Hârtie activități tip origami – Bicoloră – 20 x 20 cm, 200 coli, 80g/mp

169,50  lei
Figurine din hârtie pliată? Nimic mai simplu! Aveți nevoie doar de hârtie colorată și răbdare! Puteți realiza cu puțin efort…