Ne bucurăm să te cunoaştem!

Ai un proiect didactic mai complex? Pentru orice întrebare legată de serviciile şi produsele educaţionale Didactopia, nu ezita să ne contactezi. Foloseşte adresa de mail din secţiunea “Ne găseşti la:” sau ne poţi scrie prin modulul de mesaje/chat online din dreapta jos.

Dacă chiar nu suntem online, promitem că vom răspunde în cel mai scurt timp (de obicei nu mai multe de 24h, zi lucrătoare).

Evertoys SRL
CUI: RO35208919   |   J40/13683/2015

Cont IBAN: RO04INGB0000999905419259
Cont Trezoreria Statului: RO71TREZ7025069XXX022043

Email: learn{at}didactopia{punct}ro

Ne găseşti la:

Ardeleni 12, Bucureşti

Tel: 021 796 3852
Răspundem în intervalul: 10:00 – 16:00 de luni până vineri.

Email: learn{at}didactopia{punct}ro

Impressum

Website-urile Evertoys sunt dezvoltate pe platforme web internaţionale şi folosesc serviciile: Kinsta, Envato şi alții. Doriţi un site asemenător? Scrieţi la eo@webophoria.com pentru o cotaţie.

Folosim doar procesatori de plăţi securizate care oferă standarde de siguranţă recunoscute global şi naţional: Stripe şi Mobilpay.

Imaginile folosite pe site-urile Evertoys sunt fie proprietatea Evertoys sau a mărcilor produselor din portofoliul nostru fie sunt folosite cu licenţă plătită sau publică de pe: Shutterstock, rfi123, Fotosearch, Fotolia, Vecteezy, All-Free-Download şi Freepik.

Parteneriate B2B

Sunteţi un importator sau distribuitor de jocuri, jucării, material didactic sau cărţi pentru copii şi aţi dori să preluăm în ofertă parte din portofoliul dumneavoastră? Aveţi un website sau magazin şi aţi dori să vă diversificaţi oferta prin distribuirea de produse Didactopia sau abonamente la jucării Evertoys? E suficient să ne scrieţi la b2b[at]didactopia.ro, sau să ne sunaţi la 0724 055151 ca să putem iniţia discuţia.

Prezenți pe SEAP

Ne găsiți și pe platforma de licitații publice SEAP, sub denumirea companiei: SC Evertoys SRL. Dacă doriți să faceți achiziții publice, vă rugăm să ne contactați pentru a înțelege mai bine nevoia dumneavoastră. Alternativ puteți să verificați produsele noastre deja urcate pe platforma de e/licitații SEAP și să faceți achiziția directă acolo.

Pentru Retail şi distribuţie

În acest moment aducem în România și suntem distribuitori autorizați pentru brandurile educaționale premium:

cuboro (Elveţia); Erzi (Germania);
Learning Resources (UK); Educo (Olanda);
Curiscope (UK); Nienhuis – Montessori (Olanda);
Gratnells (UK); HABA, HABA Education, Wehrfritz (Germania);
pedalo (Germania); Schubi / Westermann (Elveția)

Dacă doriţi să preluaţi aceste produse în oferta dumneavoastră în condiţii comerciale flexibile, vă rugăm să ne contactaţi cu toate datele uzuale comerciale ale companiei de retail pe care o reprezentaţi.