Bun venit la Didactopia – Materiale Didactice, jocuri şi jucării educaţionale premium!

Didactopia by Evertoys® este o platformă de jucării, echipamente şi materiale didactice dedicată cu precădere organizaţiilor, companiilor şi instituţiilor educaţionale. Lucrăm cu parteneri puternici şi mărci cunoscute din Germania, Elveţia, Franţa, Olanda şi Marea Britanie pentru a garanta o selecţie de produse premium care îndeplinesc cele mai înalte standarde educaţionale. Didactopia va deveni un One-Stop-Shop pentru tot ceea ce este nevoie în infrastructura educaţională a organizaţiei tale.

Produsele trec printr-o selecţie riguroasă făcută de pedagogi şi nu ajung pe platforma noastră decât dacă îndeplinesc criteriile de valoare educativă şi calitate durabilă.

Didactopia îţi pune la dispoziţie cele mai importante jucării, jocuri, mobilier didactic şi operaţional, dotări şi echipamente necesare desfăşurării în condiţii ergonomice şi sustenabile a procesului educaţional. În plus avem o secţiune specială dedicată materialelor didactice necesare în pedagogia Montessori în care găsiţi produsele originale Nienhuis Montessori.

Comenzi SEAP / SICAP pentru organizaţii educaţionale de stat, şcoli, grădiniţe, clinici, colegii etc.

Suntem prezenţi pe SEAP / SICAP sub denumirea companiei SC Evertoys SRL. Ne bucurăm de colaborarea cu dumneavoastră, fie prin invitaţii la procedurile de licitaţii, fie prin participarea la achiziţii directe. Dacă aveţi cerinţe specifice, sunaţi-ne la 0724 055151 sau 021 796 38 52 sau trimiteţi un mail la b2b{at}didactopia.ro şi găsim rapid cea mai bună soluţie pentru achiziţia prin sistemul SEAP.

Am găsit totul pe site, nu am nevoie de cataloage, liste etc., cum procedez?
Plasaţi produsele dorite pentru achiziţia prin SEAP / SICAP în coş. La finalizarea comenzii alegeţi “Plata prin Transfer Bancar”. Tot la finalizarea comenzii, în câmpul “Note Comandă” scrieţi: Achiziţie SEAP / SICAP.

Dorim mai multe bucăţi dintr-un anume produs, însă platforma nu ne permite să adăugăm suficiente produse.
Cel mai probabil stocul de raft şi/sau depozit este epuizat. În acest caz vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau via mail pentru a debloca acele produse în vederea rezervării şi/sau a precomenzii.

Comenzi mari? Consultă cataloagele Didactopia.

Doriţi să plasaţi o comandă mai mare, sau nu găsiţi pe site ceea ce căutaţi? În acest moment pe site e publicată doar o fracţiune din produsele disponibile prin partenerii noştri. Le puteţi găsi însă în directorul cu cataloagele de import.

Atenţie: conţine fişiere PDF de dimensiuni mari, unele de peste 500MB, nu recomandăm descărcarea de pe un device mobil.

ERZI
Germania

Erzi are o lungă tradiţie în producerea de jocuri, jucării şi elemente de mobilier premium pentru copii. Lemn masiv sau stratificat, totul finisat la o calitate excepţională.

Erzi - In Romania prin Didactopia
 • Joc de Rol: magazine, bucătării
 • Alimente de jucărie din lemn
 • Jucării motricitate tip Montessori
 • Jocuri educative dezv. cognitivă
 • Mic mobilier şi elemente funcţionale
 • Produse Team Building / Tabere
 • (Kineto) Terapie

Nienhuis Olanda

Nienhuis este brand-ul european de referinţă pentru dotările de tip Montessori originale. Calitate fără compromisuri şi produse certificate şi dezvoltate împreună cu AMI.

Montessori Nienhuis - In Romania prin Didactopia
 • Materiale Montessori originale
 • Educaţie timpurie
 • Dezvoltare senzorială, cognitivă
 • Elemente mobilier Montessori
 • Dotări complete 3 – 10 ani
 • Cărţi, planşe, şabloane

Heutink
Olanda

Seturi complete educaţionale cu o valoare pedagogică mare. (Aproape) totul din lemn, ultrafinisat. Heutink / Educo e unul din producătorii cei mai importanţi de materiale educaţionale din Europa.

Heutink Arts and Crafts prin Didactopia by Evertoys
 • Seturi educative din lemn
 • Matematică, Numărare
 • Semne, citire, alfabet
 • Cognitiv, Gândire critică
 • Bricolaj
 • Puzzle educative tematice
 • Mici elemente de mobilier

Descarcă formularul pentru o ofertă personalizată

Ai găsit ceea ce căutai în cataloagele noastre? Poţi descărca mai jos un fişier xls necomplicat, în care poţi trece detaliile tale, catalogul, numărul produsului şi denumirea prescurtată aşa cum apare în catalog. Ne trimiţi solicitarea şi vom răspunde în cel mai scurt timp cu oferta completă de preţ.

În funcţie de valoarea comenzii şi modalitaatea de plată aleasă (În avans sau în rate pe 6 sau 12 luni) vei beneficia de reduceri cumulate de până la 25%.

Doreşti să devii revânzător / reseller?

Ai un magazin online sau fizic dedicat jucăriilor sau materialelor didactice? Scrie-ne la b2b{at}didactopia.ro cu datele companiei tale, câteva cuvinte despre business-ul tău şi aria tematică de interes. Vom răspunde rapid cu condiţiile noastre comerciale pentru reseller / distribuţie. Suntem necomplicaţi şi ne bucurăm de parteneri noi. Bine de ştiut: momentan, variantele de colaborare prin Dropship sunt excluse.

Suntem aici 100% pentru voi. Lucrăm pentru a vă oferi o selecţie superbă, modernă şi relevantă de materiale didactice, jocuri, jucării şi echipamente pentru toate aspectele procesului educaţional al copiilor de la 0 la 10 ani.

[electro_team_member display_style=”circle” name=”Brigitte Schreiber” designation=”Pedagog, Selecţie produse şi consiliere pedagogică” profile_pic=”6585″]
[electro_team_member display_style=”circle” name=”Tiberiu Lupu” designation=”Co-Founder, COO, Business Development” profile_pic=”6586″]
[electro_team_member display_style=”circle” name=”Emil Olteanu” designation=”Co-Founder, CEO” profile_pic=”6584″]