Despre Didactopia

Bun venit la Didactopia!

Didactopia by Evertoys® este o platformă de jucării, echipamente şi materiale didactice dedicată cu precădere organizaţiilor, companiilor şi instituţiilor educaţionale. Lucrăm cu parteneri puternici şi mărci cunoscute din Germania, Elveţia, Franţa, Olanda şi Marea Britanie pentru a garanta o selecţie de produse premium care îndeplinesc cele mai înalte standarde educaţionale. Didactopia va deveni un One-Stop-Shop pentru tot ceea ce este nevoie în infrastructura educaţională a organizaţiei tale.

Produsele trec printr-o selecţie riguroasă făcută de pedagogi şi nu ajung pe platforma noastră decât dacă îndeplinesc criteriile de valoare educativă şi calitate durabilă.

Didactopia îţi pune la dispoziţie cele mai importante jucării, jocuri, mobilier didactic şi operaţional, dotări şi echipamente necesare desfăşurării în condiţii ergonomice şi sustenabile a procesului educaţional. În plus avem o secţiune specială dedicată materialelor didactice necesare în pedagogia Montessori în care găsiţi produsele originale Nienhuis Montessori.

Comenzi mari? Consultă cataloagele Didactopia.

Doriţi să plasaţi o comandă mai mare, sau nu găsiţi pe site ceea ce căutaţi? În acest moment pe site e publicată doar o fracţiune din produsele disponibile prin partenerii noştri. Le puteţi găsi însă în directorul cu cataloagele de import.

Atenţie: conţine fişiere PDF de dimensiuni mari, unele de peste 500MB, nu recomandăm descărcarea de pe un device mobil.

Descarcă formularul pentru o ofertă personalizată

Ai găsit ceea ce căutai în cataloagele noastre? Poţi descărca mai jos un fişier xls în care poţi trece detaliile tale, catalogul, numărul produsului şi denumirea prescurtată aşa cum apare în catalog. Ne trimiţi solicitarea de preţ şi vom răspunde în cel mai scurt timp cu oferta completă de preţ.

În funcţie de valoarea comenzii şi modalitaatea de plată aleasă (În avans sau în rate pe 6 sau 12 luni) vei beneficia de reduceri cumulate de până la 13%.

ERZI Germania

Erzi e o companie germană cu o lungă tradiţie în producerea de jocuri, jucării şi elemente de mobilier premium pentru copii. Materialul predominant este lemnul masiv sau multiplu stratificat, totul finisat la o calitate excepţională.

Suntem aici 100% pentru voi. Lucrăm pentru a vă oferi o selecţie superbă, modernă şi relevantă de materiale didactice, jocuri, jucării şi echipamente pentru toate aspectele procesului educaţional al copiilor de la 0 la 10 ani.

Brigitte Schreiber - Founder Didactopia

Brigitte Schreiber Pedagog, Selecţie produse şi consiliere pedagogică

Tiberiu Lupu Co-Founder, COO, Business Development

Emil Olteanu Co-Founder, CEO

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}