Gama educaţională de robotică MODULAR ROBOTICS.
Acum disponibilă în România prin Didactopia by Evertoys®

ROBOŢI MODULARI - CUBELETS

Descoperă cuburile modulare care se ataşează şi se asamblează în roboţi cu funcţii complexe.
Din câteva mişcări, cuburile devin interactive şi veţi putea crea configuraţii robotice spectaculoase. Programabile cu şi fără interfaţă externă.
Un rooobot, se legănaaa...

Cuburi individuale se asamblează în structuri complexe

Promitem: n-ai mai construit cu blocuri precum aceste cuburi. Cubelets sunt mini-roboţi individuali care se interconectează pentru a comunica şi a procesa informaţia senzorilor.

Vei putea combina până la 17 module unice pentru a crea structuri din ce în ce mai complexe. Fiecare configuraţie devine un robot nou. Totul începe prin asamblarea celor 3 tipuri de cubelets de bază şi conectarea unui cub de tip baterie.

STEM începând de la vârsta de 4 ani
Cubelets sunt pentru oricine e interesat de domeniul STEM şi coding. Pot fi folosite de copii începând deja cu vârsta de 4 ani, continuând cu clasele primare şi gimnaziu, până la liceu. Fiecare interval de vârstă va putea genera suficiente variante creative pentru ca blocurile Cubelets să rămână o provocare interesantă.

Bucuroşi să te cunoaştem!
Noi suntem Cubelets.

Poţi construi multe lucruri cu blocuri de construcţie. De fapt, întreg universul nostru e construit din blocuri: de la atomi şi electroni, la cărămizi, lemn şi sticlă. Toate aceste componente individuale ne înconjoară şi ne definesc perspectiva asupra lumii.

Iar acum - blocurile robotice Cubelets - vă ajută să construiţi şi să creaţi într-un mod cu totul nou.

Experienţele şi experimentele sunt cele care formează dezvoltarea cognitivă. Cubelets au fost inventaţi de Modular Robotics (Colorado, SUA) tocmaai pentru a accelera acest proces în domeniul STEM şi Coding.

Aproape că nu există o metodă modernă mai bună pentru dezvoltarea gândirii critice şi ştiinţifice la copii.

Rapid şi simplu

Modul rapid de a construi structuri robotice

Cubelets sunt în acest moment singurul mod de a construi un robot sau o structură robotică din… mai mulţi roboţi modulari.

Paşii mici duc la succes

Lucrurile mici te învaţă cele mai importante lecţii.

Pentru a asambla cuburile modulare Cubelets va fi nevoie să gândeşti critic şi să ai în vedere toate detaliile.

Complex şi detaliat

Treci oricând la un nivel superior de programare.

Gata cu paşii mici? Cubelets pot fi conectaţi la device-ul tău preferat şi poţi începe programarea interacţiunilor complexe.

Perfect în educaţie

Cubelets în centrul STEM.

Peste tot unde au loc activităţi STEM – în şcoală, în cluburi de copii, tabere sau acasă – Cubelets au revoluţionat procesul educaţional.

sense-simte-cubelet

SIMTE

Blocurile / Cuburile de culoare neagră sunt cele care percep - ``simt`` - mediul în care lucrează. Senzorii pot identifica surse de lumină, sunet sau alte interacţiuni senzoriale. O dată identificat, efectul perceput este trimis spre blocul care va analiza starea cubului.

GÂNDEŞTE

Cuburile colorate analizează informaţia primită de la blocurile senzorice. Interpretează şi decid ce urmări va avea informaţia respectivă. De exemplu atunci când lumina atinge un cubelet optic, blocul ``Think`` decide dacă o anumită acţiune se va întâmpla sau nu. Cubelet-ul ``Think`` e ``creierul`` ansamblului tău robotic.

ACŢIONEAZĂ

Decizia a fost luată: pe baza informaţiei senzorice şi a analizei acesteia, decizia asupra activităţii ce urmează este transmisă cubului / blocului de acţiune, ``ACT``. Aceste blocuri sunt transparente şi pot transpune în efecte fizice deciziile cuburilor ``THINK``. De exemplu raza luminoasă care a fost întregistrată de senzori a declanşat decizia de mişcare iar cubelet-ul ``ACŢIONEAZĂ`` va începe să ruleze spre sau în direcţia opusă sursei de lumină, conform cu decizia primită.

PUTERE

Indiferent de configuraţia robotului modular construit, va funcţiona doar cu suficientă putere pentru a ``simţi``, a ``gândi`` şi a ``acţiona``. Puterea necesară vine din blocul ``POWER``, un bloc tip baterie, care poate fi plasat în orice loc al configuraţiei finale. Se încarcă rapid, prin conectare la o sursă Micro USB.